Малко тъпо съм озаглавил темата,ама нямам идея къде ми е проблема и затова.Проблема е че отвреме на време педала при натискане си върви гладко,но също така отвреме на време все едно върви на тласъци при натискане,това е без значение дали колата работи или е изгасена,да спомена че съединителя съм го сменил преди 10-15к. с комплект Valeo,преди 20к. е сменена горната помпа.Някой имал ли е подобен казус и как го е решил?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с педала на съединителя
Collapse
X
-
Май, май помпата ще се чупи или пък механизма с пружината на педала е за гресиране, ако изключим проблем със съединителя. Може и раздул маркуч да е, запушен успокоител. Почвай от някъде или изчакай да се счупи нещо.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеПод механизъм на педала за това дето прилича на амортесьорче ли имаш впредвид или това е успокоител?Запушен маркуч знам ли,той или е запушен или не е,а проблема ту го има,ту го няма.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Уж не предава вибрациите от съединителя на педала. По принцип може да се запуши от което да стане твърд педала или като го натиснеш да отпуска бавно съединителя. Мисля, че по-скоро трябва да търсиш проблема в помпата или "амортисьорчето" ако изключваш проблем със съединителя или вилката.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Днес не издържах и погледнах как стоят нещата при педала на съединителя и всичко изглежда ОК с изключение на тампона с втулката на горната помпа който изглежда отлепен и с лувт,дали ще стане да направя плътна втулка при стругар,или някой ако има друга идея да сподели?Не ми се сменява помпата само заради това.
Comment
-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=88913
Ето я темата, и да допълня, че най вероятно ще надживее помпата!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
Comment